Terug

Volg Hart van Nederland

Man (30) uit Delden komt om bij ongeluk met auto

112

31 dec 2020, 09:54

Een 30-jarige man uit het Overijsselse Delden is om het leven gekomen na een ongeluk met zijn auto. Hij reed woensdagavond rond 23.30 uur op de Bornsestraat in Ambt Delden met zijn voertuig tegen een boom. De inzet van de hulpdiensten mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. Volgens de politie was er verder niemand bij het ongeluk betrokken.

Onderzoek

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoekt naar de oorzaak en toedracht van het ongeval. Door het ongeluk werd de N742 urenlang afgesloten. Het wrak is na het onderzoek weggesleept. Beeld: SPS Media

Hart van Nederland is nu ook elke ochtend op tv! Van 6.30 tot 10.00 uur praten we je op SBS6 bij over het laatste nieuws uit Nederland en krijg je het laatste Shownieuws. In het weekend zijn we er van 7.00 tot 10.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.