Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam van jonge man (20) gevonden in Rotterdamse woning, auto in beslag genomen

112

25 dec 2020, 11:16

In een woning aan de Maurice de Vlaminckstraat in de Rotterdamse wijk Nesselande is donderdagavond het stoffelijk overschot van een jonge man aangetroffen. De hulpdiensten kwamen in de eerste instantie ter plaatse na de melding van een reanimatie toen het 20-jarige slachtoffer aangetroffen werd door een familielid. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden. Gezien de omstandigheden waarin de jonge man werd aangetroffen is er een plaats delict gevormd.

Onderzoek naar doodsoorzaak

Medewerkers van de forensische opsporing hebben urenlang onderzoek gedaan in de woning. Of er daadwerkelijk sprake is van een misdrijf zal uit onderzoek moeten blijken. In het onderzoek naar het overlijden is ook een voertuig in beslag genomen en weggetakeld voor verder onderzoek. Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.