Terug

Volg Hart van Nederland

Kramer eet broodje kroket tijdens duel tegen Heracles

Kramer eet broodje kroket tijdens duel tegen Heracles

Sport

22 dec 2017, 10:26

Feyenoordspits Michiel Kramer stond donderdagavond tijdens het duel tegen Heracles langs de kant en had blijkbaar honger. En wat doe je dan? Juist, een broodje kroket eten. Trainer Giovanni van Bronckhorst roept hem vrijdagochtend op het matje. De 29-jarige Feyenoorder hapte uitgebreid zijn snack weg, wat door Fox Sports werd vastgelegd. Na de wedstrijd vroegen zij Van Bronckhorst om een reactie. “Ik heb het meegekregen in de kleedkamer en we zullen daar morgen verder op ingaan met Michiel” zei hij. “Een broodje kroket is af en toe lekker, maar niet tijdens de wedstrijd. Wordt vervolgd.” Ook de commentatoren bij Fox hadden geen goed woordje over voor Kramer. “Je hebt dan gewoon schijt aan de leiding”, zei Ronald de Boer. “Iedereen weet dat de clubs met gezond eten bezig zijn en dan doe je zoiets.” https://twitter.com/FOXSportsnl/status/943946735654719488 https://twitter.com/FOXSportsnl/status/943965832492867584

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.