Terug

Volg Hart van Nederland

Kleuter (4) ziet hoe man wordt doodgeschoten in Amstelveen

112

12 dec 2019, 20:31

Het slachtoffer van het fatale schietincident in Amstelveen is een bekende van de politie. Het gaat om een 39-jarige man uit Amstelveen. De man had op het moment van het incident een vierjarige kleuter op de achterbank zitten. De politie laat weten dat het kindje ongedeerd is. Het schietincident vond rond 17.15 uur plaats aan de Escapade in Amstelveen. Al snel na het incident liet de politie weten op zoek te zijn naar een zilveren Volkswagen Transporter. Niet veel later werd er een brandende auto aangetroffen in Duivendrecht. De politie bevestigd dat het om de bewuste vluchtauto gaat. Lees ook: Persoon komt om het leven bij schietincident Amstelveen, schutter nog voortvluchtig De politie kon donderdagavond nog niet bevestigen of de 39-jarige ook de vader van de kleuter is. De kleuter is inmiddels opgevangen door familie. Ook is het nog niet duidelijk wat de motief van de moord is. De politie doet verder onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.