Terug

Volg Hart van Nederland

Kijkers Zomergasten geërgerd over uitzending met Kamagurka: 'Ik versta er geen bal van!'

Kijkers Zomergasten geërgerd over uitzending met Kamagurka: 'Ik versta er geen bal van!'

TV programma's

20 aug 2023, 21:55

Normaal zit het wel snor met de gesprekken en de verstaanbaarheid in Zomergasten. Alleen gaat dat vanavond even mis. De briljante cartoontekenaar Kamagurka, die deze keer te gast is, is namelijk slecht te verstaan.

Kamagurka staat bekend om zijn absurdistische kunst maar is lang niet bij iedereen bekend. Aanschuiven bij Theo Maassen in Zomergasten is voor Luc Zeebroek, zoals hij heet, dan ook een mooie kans om hem beter te leren kennen. Alleen moet je hem dan wel kunnen verstaan. En dat blijkt voor heel wat kijkers nogal moeilijk.

Vorig jaar was Humberto Tan nog te gast bij Zomergasten:

Humberto bij Zomergasten
5:50
Humberto bij Zomergasten

Frustratie

Dat Theo Maassen sinds dit seizoen het programma presenteert valt in goede aarde. Hij stelt goede vragen, is geïnteresseerd en laat zijn gasten uitspreken. Maar wat Kamagurka antwoordt? Geen idee. Op X (voorheen Twitter) delen kijkers hun frustratie over de verstaanbaarheid van de bekende Vlaming.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Of hij nu binnensmonds mompelt, een te zwaar accent heeft of dat het geluid simpelweg slecht is, er zijn oplossingen: veel kijkers raden aan om teletekstpagina 888 te starten, daar wordt alles live ondertiteld.

Een aantal tweets over de uitzending van Zomergasten met Kamagurka:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.