Terug

Volg Hart van Nederland

Karvan Cévitam haalt flessen terug uit supermarkt, mogelijk folie in siroop

Karvan Cévitam haalt flessen terug uit supermarkt, mogelijk folie in siroop

nieuws

18 feb 2023, 20:30

Alle 600 milliliter-flessen Karvan Cévitam-siroop die tot eind dit jaar houdbaar zijn, worden uit de schappen van de winkels gehaald. In de limonadesiroop zou folie kunnen zitten.

Volgens Karvan Cévitam is bij een paar bussen geconstateerd dat er deeltjes van het beschermlaagje aan de binnenzijde van de verpakking kunnen losraken. "Een stukje van dit folielaagje zou in uw drank terecht kunnen komen."

Geen enkel risico nemen

Het gaat om busverpakkingen Original en 0% toegevoegde suikers met houdbaarheidsdatum tot en met september of december 2023. Het folielaagje is goedgekeurd voor gebruik in verpakkingen voor voeding, maar Karvan Cévitam zegt geen enkel risico te willen nemen.

Wie een siroopfles met de betreffende houdbaarheidsdatum heeft staan, wordt aangeraden de limonade niet te drinken en contact op te nemen met de klantenservice. Je krijgt dan je geld terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.