Terug

Volg Hart van Nederland

Stormloop op Kampioenschap 30 Seconds: 'We zouden Ahoy kunnen afhuren'

Stormloop op Kampioenschap 30 Seconds: 'We zouden Ahoy kunnen afhuren'

nieuws

9 jan 2020, 22:04

Jeroen Soeteman had een hoop verwacht, maar niet dat zijn kleinschalige Kampioenschap 30 Seconds viraal zou gaan. "De mailbox stroomt over, er reageerden 15.000 mensen onder het Facebookbericht. En dat terwijl er maar plek is voor 150 mensen." Even voor wie geen idee heeft wat 30 Seconds is. Bij het partyspel is het de bedoeling om in dertig seconden zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen die op een spelkaartje staan. Ervaringsdeskundigen weten dat het er tijdens een potje fanatiek aan toe kan gaan.

Kampioenschap 30 Seconds ongekend populair

"Ik weet hoe populair het spel is. Maar dat zoveel mensen zin zouden hebben in een kampioenschap, had ik niet verwacht," laat organisator Soeteman aan Hart van Nederland weten. "Ruim 400 mensen hebben zich daadwerkelijk ingeschreven voor de wedstrijd op 27 januari, dus we zullen mensen teleur moeten gaan stellen." De organisator kijkt samen met de mensen van de kroeg De Gele Kanarie hoe ze toch iedereen tevreden kunnen stellen. "We willen nog wat schuiven zodat er misschien wat meer mensen in de kroeg passen. En we gaan sowieso een tweede avond organiseren." Soeterman denkt vast een aantal stappen vooruit: "We zouden Ahoy wel kunnen afhuren. Mocht de directeur meelezen, dan mag hij ons bellen!" Hoewel er al voldoende aanmeldingen binnen zijn, kun je je nog steeds inschrijven. Meedoen kost je 5 euro per persoon. Houd er wel rekening mee dat je vanwege de grote belangstelling niet mee kunt doen met de eerstvolgende editie. Beeld: 999 Games

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.