Terug

Volg Hart van Nederland

Jongetje (10) crost met goedkeuring van zijn vader in auto door Rotterdam

Jongetje (10) crost met goedkeuring van zijn vader in auto door Rotterdam

112

26 dec 2020, 08:36

Politie Delfshaven heeft in Rotterdam vrijdagmiddag een wel heel jonge bestuurder van een Volkswagen Golf aangehouden. Een jeugdagent ziet hoe boven het stuur van de wagen maar net een kruintje uitkomt. De bestuurder van de auto blijkt pas 10 jaar oud te zijn. De vader van het jongetje zit ernaast. De auto is van de vader van het jongetje. Hij vond dat het ventje prima even een rondje dwars door Rotterdam kon rijden.

Familiebezoek

Het jongetje zelf komt oorspronkelijk niet uit Nederland, maar uit Roemenië. Hij is momenteel op familiebezoek in Nederland. De politie vindt het 'ongelooflijk' dat de eigenaar van de auto naast zijn minderjarige zoontje zit, terwijl die iets zwaar illegaals doet. Kinderen van 10 kunnen nog geen bekeuring krijgen en dus mag papa binnenkort 280 euro gaan lappen, omdat hij iemand liet rijden zonder rijbewijs. "Wij denken dat ze er dan heel goed vanaf komen," schrijft de politie op sociale media. Beeld: Politie Delfshaven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.