Terug

Volg Hart van Nederland

Illegale feestgangers zoeken confrontatie met politie in Haarsteeg

Illegale feestgangers zoeken confrontatie met politie in Haarsteeg

112

20 dec 2020, 20:16

Bij een illegaal feest in Haarsteeg (Noord-Brabant) hebben twee mannen zich zaterdagavond gewelddadig gedragen tegen de politie. De agenten kwamen naar het feest in een tot kroeg omgebouwde schuur in de Oude Haven en toen ze dit wilden beëindigen, keerde het duo zich tegen hen. Daarbij raakte een van de politiemensen licht gewond. De mannen van 18 en 49 jaar oud zijn aangehouden met behulp van pepperspray. Een woordvoerster van de politie kon niet zeggen hoeveel mensen er op het feestje waren, maar wel dat het er te veel waren voor de beperkte ruimte waardoor ze zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Lees ook: Politie valt binnen bij bedrijfsfeest in Sittard: feestgangers verstoppen zich voor agenten

Feestschuur gesloten

Burgemeester Willemijn van Hees heeft inmiddels besloten de omgebouwde schuur per direct te sluiten. ‘’Het is onvoorstelbaar dat dit plaats vindt", reageert ze. "We zitten middenin een tweede golf en een landelijke lockdown. De druk op de zorg is enorm. We tolereren dit gedrag niet en treden daarom hard op tegen dit soort uitspattingen." ANP/Redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.