Terug

Volg Hart van Nederland

Terreuroefening op station Den Haag

112

5 apr 2019, 06:54

Hulpdiensten waaronder politie en brandweer, maar ook de Nederlandse Spoorwegen en ProRail hebben in de nacht van donderdag op vrijdag, op Den Haag Centraal Station, een grote oefening gehouden. De oefening stond in het teken van 'extreem geweld'. Er worden diverse scenario's geoefend. Om de oefening zo realistisch mogelijk te laten verlopen werden er tientallen figuranten ingezet. Bij de ramen en bij de ingangen werden zwarte schermen geplaatst om het zicht te onttrekken. Ter voorbereiding op de oefening werd ook het station afgesloten. De hulpdiensten hebben na de oefening gezamenlijk met elkaar geëvalueerd. Het station is vandaag gewoon weer open. [caption id="attachment_1150178" align="alignnone" width="300"] Terreuroefening op het station[/caption] Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.