Terug

Volg Hart van Nederland

Hotelgasten op straat na brand in sauna Fletcher Hotel Lekkerkerk

Hotelgasten op straat na brand in sauna Fletcher Hotel Lekkerkerk

112

5 dec 2020, 20:29

Bij een Fletcher Hotel in het dorp Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard) heeft zaterdagavond brand gewoed in de sauna. Het was uit voorzorg enige tijd ontruimd, waardoor zo'n 50 gasten naar buiten moesten, maakte Brandweer Hollands Midden bekend. Nadat de brand was geblust konden de gasten terug naar hun (vervangende) kamers. Sommige kamers hebben rookschade. De mogelijke oorzaak van de brand is volgens de brandweer kortsluiting in de sauna. Bij het ontstaan van de brand waren er geen mensen in de sauna. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.