Terug

Volg Hart van Nederland

Groep Nederlandse reizigers al dagenlang vast op Bali en Singapore: 'Een en al paniek'

Groep Nederlandse reizigers al dagenlang vast op Bali en Singapore: 'Een en al paniek'

nieuws

5 sep 2022, 08:59

Een groep Nederlanders die vanwege een kapot KLM-toestel al dagenlang vastzit in Singapore, kan weer naar huis. Reizigers die vanuit de Zuidoost-Aziatische stad naar Nederland willen vliegen, zitten al sinds vorige week donderdag vast. Ruim 200 passagiers zitten in het ergste geval nog tot eind volgende week vast.

Het toestel strandde vorige week op Bali. Daar werden de reizigers donderdagavond eerst wel aan boord werden gelaten, maar toen moesten ze er weer af. Het vliegtuig zou naar Amsterdam vliegen via Singapore.

'Iedereen werd zenuwachtig'

Alex van den Heuvel, die samen met zijn vriendin Randy ook is gestrand, heeft voorlopig nog geen idee wanneer hij terug naar Nederland kan vliegen. "Ik zit hier al enkele dagen met buikpijn. Ik wil naar mijn kinderen, naar mijn ouders en naar mijn werk", zegt hij tegen Hart van Nederland.

Toen Alex en Randy vorige week wilden gaan boarden, was er "niemand van KLM te bekennen". "Iedereen werd zenuwachtig. We werden vervolgens briefjes uitgedeeld van KLM door mensen van de airport zelf. Toen kwamen we erachter dat de vlucht niet werd uitgevoerd."

Vriendin ziek

Vervolgens bleven volgens Alex vierhonderd mensen, waaronder mindervaliden, ouderen en kinderen, achter. "Het was een en al paniek", aldus Alex. Tot overmaat van ramp heeft zijn vriendin Randy een aandoening aan haar bindweefsel, waardoor de stress meteen op haar lichaam slaat. "Ze is doodziek. We hebben aangegeven bij KLM dat als ze ons niet heel snel naar huis brengen, mijn vriendin misschien wel in het ziekenhuis belandt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.