Terug

Volg Hart van Nederland

Hond bijt vrouw (18) in gezicht, slachtoffer met ernstige verwondingen naar ziekenhuis

Hond bijt vrouw (18) in gezicht, slachtoffer met ernstige verwondingen naar ziekenhuis

Dieren

12 dec 2020, 13:51

Een 18-jarige vrouw heeft ernstige bijtwonden opgelopen in haar gezicht bij een aanval van een hond. Dat gebeurde vrijdagavond laat in Den Haag. Ook een kleine hond raakte gewond. De politie is nog op zoek naar de man en vrouw die de twee honden die bij het incident betrokken waren uitlieten. Het slachtoffer is door een omstander naar een ziekenhuis gebracht.

Slachtoffer sprong tussen honden

De aanval was op de Nunspeetlaan. Volgens het slachtoffer liepen de man en vrouw daar met twee aangelijnde honden. Een van de twee dieren schoot los en ging een andere, kleinere hond te lijf die daar ook werd uitgelaten. De 19-jarige vrouw sprong tussenbeide, waarop de andere aangelijnde hond haar aanviel en in het gezicht beet. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, meldt de politie.

Een jonge vrouw werd vrijdagavond 11 december rond 23.30 uur door een hond vol in haar gezicht gebeten op de Nunspeetlaan/Dierenselaan #DenHaag. Zij raakte ernstig gewond. Wij @PolZuiderpark zijn op zoek betrokkenen en getuigen. Klik hier voor meer info:https://t.co/xJ8B9efgVe pic.twitter.com/aHHClHG9QD

— Politie Eenheid Den Haag (@POL_DenHaag) December 12, 2020 Beeld ter illustratie via Pixabay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.