Terug

Volg Hart van Nederland

Schuren agrarisch bedrijf in 't Veld verwoest door brand

Dieren

30 juli 2020, 08:35

Bij een agrarisch bedrijf aan de Moerbeek in het Noord-Hollandse 't Veld heeft donderdagochtend een grote brand gewoed. De brandweer meldde rond 08.45 uur dat de brand onder controle was. Bij de brand zijn twee schuren van het bedrijf, Wit Flowerbulbs, afgebrand. Drie andere schuren en het woonhuis heeft de brandweer kunnen redden.

Vee naar binnen

Er was sprake van veel rook. De brandweer adviseerde mensen in de buurt om deuren en ramen te sluiten en ventilatiesystemen uit te zetten. Ook werd omliggende boerenbedrijven aangeraden het vee binnen te houden, omdat roetdeeltjes in het weiland konden neerdalen. Tekst: ANP Foto: Inter Visual Studio / Beeld: HFV Photo Services

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.