Terug

Volg Hart van Nederland

Groep 7 basisschool De Bareel in Heemskerk maakt gitaar voor Ed Sheeran

Groep 7 basisschool De Bareel in Heemskerk maakt gitaar voor Ed Sheeran

nieuws

4 juli 2018, 13:54

De kinderen uit groep 7 van basisschool De Bareel in Heemskerk zijn dolgelukkig: Ed Sheeran heeft hun speciale gitaar gekregen! Samen met meester Falko ontwierpen ze een gitaar voor de superster. “Bij het nummer 'Happier' heeft een leerling bijvoorbeeld een smiley gemaakt. De leerlingen hebben de sjablonen uitgeknipt en meester Falko heeft de sjablonen op de voor- en achterkant van de gitaar gespoten”, schrijft de school. Toen Ed vorige week voor twee optredens in Nederland was, heeft hij de gitaar gekregen en hij was blij mee. Helaas konden de leerlingen er zelf niet bij zijn, maar ze weten één ding zeker: “Dit is de mooiste gitaar die Ed Sheeran ooit heeft gekregen!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.