Terug

Volg Hart van Nederland

Justin Bieber kampt met gezichtsverlamming en cancelt optredens: 'Scary om naar te kijken'

Milieu en Gezondheid

11 juni 2022, 09:52

Justin Bieber heeft het syndroom van Ramsay-Hunt, deelt de zanger op Instagram. Daardoor is zijn gezicht gedeeltelijk verlamd. De zanger noemt zijn situatie "behoorlijk serieus".

"Ik wilde jullie een update geven over wat er allemaal gaande is", zegt de artiest in een video. De zanger heeft eerder deze week drie shows verplaatst. "Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom genaamd het syndroom van Ramsay-Hunt."

Virus valt zenuw aan

Dat komt van een soort virus dat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt, zegt Bieber, "en ervoor zorgt dat mijn gezicht verlamd is." Hij wijst erop dat een van zijn ogen niet knippert. "Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht."

Hij benadrukt dan ook dat hij niet in staat is nu optredens te geven. "Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen." De komende tijd neem hij even rust, vervolgt Bieber. Hij heeft er vertrouwen in dat alles weer goedkomt. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed."

Steun vanuit Nederlandse fans

Nederlandse Bieber-volgers spreken op social media hun steun uit voor de Canadese superster. "Tis zo zielig", meent Amel. Joey houdt het kort en zegt: "Beterschap." Amber laat weten voor Bieber te bidden en Kayla noemt Biebers toestand "scary om naar te kijken".

Beeld: screenshot Instagram

Video: via Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.