Terug

Volg Hart van Nederland

Gewonde bij steekpartij in Heerlen, drie mensen aangehouden

Gewonde bij steekpartij in Heerlen, drie mensen aangehouden

112

1 dec 2020, 17:26

Bij een steekpartij op het Maanplein in Heerlen is dinsdagmiddag een man gewond geraakt. Kort erna zijn drie verdachten aangehouden. De politie ontving rond 14:45 uur de melding van het incident. De man die gewond was geraakt moest naar het ziekenhuis. Over hoe het nu met hem gaat is niets bekend.

Getuigen gezocht

Kort na de steekpartij hield de politie drie mensen aan op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de politie of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. https://twitter.com/PolLimburg/status/1333786865426599941 Beeld: Track'88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.