Terug

Volg Hart van Nederland

Gewapende overval op supermarkt Groningen, politie zoekt daders

112

1 nov 2018, 23:02

Twee gewapende overvallers hebben donderdagavond een supermarkt in Groningen overvallen. Dat gebeurde bij de de Lidl aan de Kajuit in de wijk Leeuwenborg. De overvallers zijn nog steeds voortvluchtig en de politie is op zoek naar tips. Volgens de politie droegen beide getinte jongemannen een donkere jas en een capuchon over het hoofd. De een droeg een masker en de ander had een sjaal voor het gezicht. De daders droegen een donkere trainingsbroek met strepen & een donkere broek met gaten ter hoogte van de knie. https://twitter.com/polgroningen/status/1058096929589080064 Beide daders vluchtte na de daad in onbekende richting met een onbekend geldbedrag. Tijdens de zoektocht naar het duo is een politiehond ingezet. Medewerkers van Forensische Opsporing doen in en bij de supermarkt onderzoek naar sporen. De daders renden er vandoor met een plastic tas in de handen. De politie vraagt om tips. ''Heeft u een vermoeden wie er verantwoordelijk zijn voor de overval? Bel ons op 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.'' Aldus de politie. Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.