Terug

Volg Hart van Nederland

Hart van Nederland wenst iedereen een gelukkig en gezond 2021!

nieuws

31 dec 2020, 23:59

De redactie van Hart van Nederland wenst alle trouwe lezers, volgers en kijkers een gelukkig 2021. Op de laatste dag van 2020 vroegen we mensen op straat wat zij anderen toewensen voor het nieuwe jaar. "Hopelijk wordt het een beter jaar, dat we maar verlost mogen worden van corona", aldus de een. Een ander: "Ik wens heel veel gezondheid voor het nieuwe jaar. Voor iedereen in Nederland en de hele wereld."

Weer knuffelen

De meeste mensen die we spreken hopen dat 2021 een gezellig jaar wordt, waarin het coronavirus wat meer naar de achtergrond verdwijnt. "Elkaar weer een knuffel geven, feesten. Een beter jaar dan 2020."

Hart van Nederland is nu ook elke ochtend op tv! Van 6.30 tot 10.00 uur praten we je op SBS6 bij over het laatste nieuws uit Nederland en krijg je het laatste Shownieuws. In het weekend zijn we er van 7.00 tot 10.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.