Terug

Volg Hart van Nederland

Gehaaste pakketbezorger racet door Boxtel en moet zijn busje achterlaten

Gehaaste pakketbezorger racet door Boxtel en moet zijn busje achterlaten

112

24 dec 2020, 18:56

Een pakketbezorger in Boxtel wilde donderdagmiddag zijn pakketjes wel heel erg snel wegbrengen. De 25-jarige man scheurde op hoge snelheid door de Brabantse plaats. Helaas voor hem heeft hij de pakketjes toch niet op tijd kunnen afleveren. De politie kreeg de snelheidsduivel namelijk in het vizier toen hij met 102 kilometer per uur over de Esschebaan scheurde. De weg ligt weliswaar buiten de bebouwde kom, maar er geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. De pakketbezorger werd door agenten aan de kant gezet en verboden om verder te rijden. Lees ook: Pakketbezorger die Sebastiaan (42) uit Wijchen doodreed blijft langer vast De man werd niet alleen vanwege zijn snelheidsovertreding op de bon geslingerd, ook kreeg hij een boete voor de belabberde toestand van het busje. De APK bleek vervallen en een van de banden was beschadigd. De gehaaste chauffeur heeft het busje moeten achterlaten.

Donderdagmiddag denderde een 25 jarige pakketbezorger met 102 km/u over de #Esschebaan in #Boxtel waar 60 is toegestaan. De bezorger kreeg niet alleen een bekeuring vanwege de snelheid maar ook vanwege een vervallen APK en een beschadigde band. Hij mocht niet meer verder rijden. pic.twitter.com/rvlvhFLgVj

— Verkeerspolitie Oost-Brabant (@Teamverkeerob) December 24, 2020 Redactie/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.