Terug

Volg Hart van Nederland

Honderden Feyenoord-supporters verzamelen zich met fakkels en vuurwerk voor de Kuip

Honderden Feyenoord-supporters verzamelen zich met fakkels en vuurwerk voor de Kuip

Sport

3 dec 2020, 18:05

Supporters mogen wegens coronamaatregelen niet in het stadion komen kijken naar wedstrijden, maar desondanks kwam een enorme groep Feyenoord-supporters naar de Kuip om hun club te steunen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Ze namen ook massaal vuurwerk en fakkels mee, en overtreden dus niet alleen de coronaregels maar ook het huidige vuurwerkverbod. Een supportersvereniging riep eerder vandaag via social media op om vooral met vuurwerk en fakkels naar de Kuip te komen en daar hebben dus heel erg veel mensen gehoor aan gegeven. Tekst gaat verder onder tweet https://twitter.com/FRFC1908/status/1334536677935751171 Zowel de politie als de ME was in groten getale aanwezig. Meerdere agenten en ME'ers werden bestookt met vuurwerk.  Ook raakten een aantal auto's door het vuurwerk beschadigd. Drie mensen zijn aangehouden: twee voor het afsteken van vuurwerk en één voor belediging en discriminatie. De politie beschikt over beelden van de wanordelijkheden. Ze doet verder onderzoek aan de hand van die camerabeelden en van verklaringen van agenten, dus mogelijk volgen er meer aanhoudingen.   https://twitter.com/RijnmondSport/status/1334535030366941185

https://twitter.com/adbarendrecht/status/1334533702286794755

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.