Terug

Volg Hart van Nederland

'Explosief' bij gemeentehuis Etten-Leur blijkt rookbom van sterretjes

'Explosief' bij gemeentehuis Etten-Leur blijkt rookbom van sterretjes

112

30 dec 2020, 10:51

Het gemeentehuis van Etten-Leur is woensdagochtend deels afgezet nadat op straat een 'explosief' was gevonden. Het ging om een stuk zelfgemaakt vuurwerk, zei een woordvoerder van de politie. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) kwam ter plaatse, deed onderzoek en heeft het vuurwerk inmiddels meegenomen. Het blijkt om een onschuldige rookbom te gaan, gemaakt van sterretjes. Volgens de politie is er geen gevaar geweest voor de omgeving. De afzettingen zijn opgeheven en daarna "kan iedereen weer terug naar zijn of haar werkplek in het gemeentehuis, mocht dat nodig zijn", aldus de politie. https://twitter.com/Politie\_Breda/status/1344237663327555585

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.