Terug

Volg Hart van Nederland

Eva hersteld van zware hersenschudding dankzij Amerikaanse therapie

nieuws

13 jan 2019, 21:46

Ieder jaar ondervinden ruim 12.000 mensen langdurige gevolgen van een hersenschudding. Zo ook Eva Krook, die een hersenschudding opliep na een val tijdens het spelen van tikkertje. Twintig maanden lang kampte ze met de gevolgen ervan. Volgens haar arts zouden de klachten vanzelf wel weer over gaan. Zo niet, dan moest ze er maar mee leren leven. Via een bericht op internet kwam Eva in contact met een Amerikaanse kliniek. Daar wisten ze haar binnen een week te genezen met een speciale therapie. Meer over informatie over de behandeling die Eva onderging vindt je op deze website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.