Terug

Volg Hart van Nederland

Zwarte Cross helemaal uitverkocht: extra kaarten binnen mum van tijd weg

Entertainment

18 mrt 2023, 15:18

Wilde je naar festival De Zwarte Cross maar had je nog geen kaartje? Dan hebben we slecht nieuws. De Zwarte Cross is helemaal uitverkocht. De extra kaarten die zaterdagochtend in de verkoop gingen waren in rap tempo allemaal weg, meldt de organisatie van het festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde.

Het festival was eigenlijk al uitverkocht, maar door de uitbreiding van de festivalcamping en niet afgeronde transacties waren er extra tickets vrijgekomen. Volgens de organisatie stonden er zaterdag om 11.00 uur mensen met "ruim 13.000 devices" in de digitale wachtrij.

De camping- en zondagkaarten waren binnen tien minuten op. Om hoeveel extra kaartjes het ging, wordt niet gemeld.

De Zwarte Cross is dit jaar van 20 tot en met 23 juli.

Vorig jaar konden festivalgangers voor het eerst in drie jaar weer losgaan op het festival in Lichtenvoorde:

Na drie jaar eindelijk weer losgaan op de Zwarte Cross
1:48
Na drie jaar eindelijk weer losgaan op de Zwarte Cross

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.