Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Verjaardagkaarsjes Johan Derksen uitgeblazen door tafelgasten: 'Wat doen jullie nou zeg?'

Entertainment

31 jan 2023, 22:17

Niet alleen prinses Beatrix mag vandaag de taart aansnijden maar ook De Snor, beter bekend als Johan Derksen mocht vandaag kaarsjes uitblazen. De voetbalanalyticus is dinsdag 74 jaar geworden en dat werd gevierd tijdens de uitzending van Vandaag Inside.

Het gaat alleen niet helemaal zoals gepland. Als host Wilfred Genee aan Johan vraagt om de kaarsjes uit te blazen verstaan René van der gijp en tafelgast Roxane Knetemann iets anders.

Dit fragment wordt uiteraard besproken in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.