Terug

Volg Hart van Nederland

Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder scoren met nieuwe zomerhit: Een Apperolletje

Entertainment

26 mei 2023, 15:58

Presentator Wilfred Genee en ex-voetballers Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zingen?! Jazeker; het drietal, dat zich De Offsiders noemt, hebben een heuse zomerhit gemaakt. Het lied 'Een Aperolletje' is een echte "oorwurm die in je oor blijft zitten", zoals Genee het beschrijft.

Bij De 538 Middag met Frank vertellen Genee en Van der Meijde hoe de zomerknaller tot stand is gekomen. Het begon bij café Bolle Jan in Amsterdam. "Daar stonden we te zingen. Omstebeurt hadden we de microfoon", begint Genee te vertellen. "Misschien moeten we daar nog een keer wat mee doen, dachten we."

Niet iedereen stond te springen om het lied te maken. In het gesprek bij De 538 Middag met Frank hoor je wie van drie eerst twijfelde en waarom:

Dit is de zomerknaller van Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder!
6:23
Dit is de zomerknaller van Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder!

Een Aperolletje

Het lied is geschreven en geproduceerd door Ferdi Bolland. Beluister 'm hier:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Beeld: Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.