Terug

Volg Hart van Nederland

Kritiek op televisieprogramma Even Tot Hier na parodie over diabetes: 'Smakeloos'

Entertainment

1 mei 2023, 20:16

Het televisieprogramma Even Tot Hier kan op de nodige kritiek rekenen na hun uitzending van afgelopen zaterdag. Hierin zongen presentatoren Jeroen Woe en Niels van der Laan, in een nummer geschreven over Gordon, op een grappende manier over de ziekte diabetes.

Op de beat van het nummer Drank & Drugs, van Lil Kleine en Ronnie Flex, rappen de twee televisiepresentatoren over Gordon. De zanger zou last hebben van ernstige stemmingswisselingen die veroorzaakt worden door zijn diabetes. Door deze wisselingen zou zijn relatie nu voorbij zijn. Gordon heeft zijn Instagram account na alle commotie verwijderd.

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten:

In het nummer Diabetes worden teksten als 'Als ik zit te trillen heb ik geen probleem. Ik doe wel extreem, maar ik ben niet ver heen, want ik heb diabetes. Nee, ik doe geen pillen en geen cocaïne. En als ik space dan is dat alleen maar door de diabetes’ gezongen.

Kritiek

Op sociale media zijn veel mensen niet te spreken over de wijze waarop Van der Laan & Woe de ziekte benaderen. Zij vinden dat het cabaretduo hier de plank misslaat.

Lees hier een aantal van de reacties op sociale media:

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.