Terug

Volg Hart van Nederland

Twitter kan het niet geloven: letterlijke klere(n)bende in Je Huis op Orde

Entertainment

8 mrt 2023, 21:55

In het programma Je Huis op Orde kreeg presentator Viktor Brand en het opruimteam weer veel rommel voor de kiezen. In de aflevering van woensdagavond was het letterlijk een klere(n)zooi, en zwierven stapels was door het huis. Twitteraars werden er helemaal zenuwachtig van.

Het team streek neer bij het samengestelde gezin van Monique en Jan Willem in Papendrecht. Het is een drukke bedoeling met zes kinderen in huis. Beiden hebben twee kinderen uit een eerdere relatie en samen kregen ze nog een zoon en een dochter.

Een vloer van vieze was, bergen aan spullen en uitpuilende kasten. Een groot gezin zorgt voor veel spullen en vooral veel was, merkt ook Monique. Ze probeert alles tot in de puntjes te regelen voor de kinderen, maar het lukt haar niet om altijd alles op orde te hebben.

In de kamers van de kinderen staan overvolle wasmanden. Maar de kinderen kunnen zelf toch ook opruimen, reageren mensen massaal op Twitter.

Na het opruimen zijn de Twitteraars weer positief en ook het gezin is tevreden met het resultaat.

Bekijk de aflevering van woensdagavond hier:

Papendrecht
42:34
Papendrecht

Het programma draait om ontspullen. Het opruimteam legt alle spullen van een gezin in een loods en confronteren de bewoners met de hoeveelheid. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van een groot deel.

Een deel wordt gedoneerd, een deel wordt weggegooid en een (klein) deel mag weer terug mee naar huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.