Terug

Volg Hart van Nederland

Thierry Baudet vader van zoontje: 'Dolgelukkig'

Thierry Baudet vader van zoontje: 'Dolgelukkig'

Entertainment

26 sep 2022, 12:33

FVD-leider Thierry Baudet is vader geworden. Zijn vrouw Davide Heijmans is 24 september bevallen van een zoontje.

"Met heel veel enthousiasme kan ik mededelen dat Davide in de nacht van 24 september bevallen is van een kerngezonde zoon", laat een woordvoerder van de partij weten aan Shownieuws. "Thierry en Davide zijn dolgelukkig. Ze hebben er bewust voor gekozen nog heel even geen foto's en andere gegevens (zoals de naam) naar buiten te brengen om samen maximaal van dit bijzondere moment te kunnen genieten. Meer informatie zal later volgen. Bedankt voor het begrip!"

Drukke week

Het was nog een drukke week voor het stel. Heijmans was dinsdag samen met haar man aanwezig bij Prinsjesdag. Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen kwam Baudet in opspraak toen hij zei dat minister Sigrid Kaag (Financiën) studeerde aan een Britse universiteit waar volgens hem vooral spionnen werden gerekruteerd. Vervolgens verliet het kabinet uit protest de vergaderzaal. Nadat Baudet had geweigerd zijn inbreng terug te nemen, werd hem het woord door de Kamervoorzitter ontnomen. De dag erna was Baudet niet meer aanwezig om bij zijn vrouw te kunnen zijn.

Het nieuws dat Heijmans in verwachting is maakte het stel eerder dit jaar bekend aan weekblad Weekend, zoals ook in bovenstaande video te zien. De twee trouwden in 2021.

Bovenstaande video is eerder uitgezonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.