Terug

Volg Hart van Nederland

The Stones-superfans ondanks regen uren in de rij voor ArenA: 'Kippenvel'

Entertainment

7 juli 2022, 11:58

Fans van The Rolling Stones maken zich op voor een grootse dag. De wereldberoemde band zou 13 juni al optreden voor een overvolle ArenA in Amsterdam, maar Mick Jagger bleek corona te hebben en dus werd de show last minute gecanceld. Donderdag gaat het dan tóch gebeuren. De eerste fans staan al vroeg in de 'rij' om zich te verzekeren van de beste plekken.

De fans waren er donderdagochtend al vroeg bij, ondanks de regen. Vooral 's ochtends vroeg was het flink nat, maar toen kon nog door de paar aanwezigen geschuild worden onder een nis. Toch hebben de echte fans het er wel voor over.

"De Stones is de beste band ter wereld, dus ik wil graag vooraan staan", verklaart een fan tegenover Hart van Nederland. Om zich voor te bereiden op een hele dag wachten, heeft ze voor de zekerheid wat proviand ingepakt: "Een banaan en een flesje water." Ze noemt dit concert "waarschijnlijk de laatste kans die ik krijg om ze te zien, dan wil ik er wel bij zijn."

Tientallen concerten gezien

Een andere fan stelt dat dit misschien wel de twintigste keer is dat hij de band live gaat zien. Op 13 juni zat hij al ín de ArenA toen hij te horen kreeg dat het hele feest niet doorging. "Heel jammer, maar kan gebeuren natuurlijk." Het mag deze keer de pret niet drukken, hij staat voorlopig nog als enige in de rij voor de Golden Circle, het gebied helemaal vooraan bij het podium. "Ik heb er heel veel zin in."

Als je dacht dat twintig keer The Stones extreem was, het kan nog gekker. Een andere fan, even verderop op de Arenaboulevard, weet niet eens meer hoe vaak hij de rockers al heeft gezien, maar houdt het op "tussen de vijftig en honderd keer". Vol trots laat hij een handtekening van Keith Richards zien, getatoeëerd op zijn arm. Richards krabbelde hem er zelf op, waarna de fan hem liet vereeuwigen. "Elk concert weer is het kippenvel, dat gaat nooit over. Als ik ze hoor en zie, word ik echt blij."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.