Terug

Volg Hart van Nederland

Stones-fans, opgelet! Extra kaarten beschikbaar voor inhaalconcert ArenA

Entertainment

1 juli 2022, 12:13

Er komen dagelijks nieuwe kaarten vrij voor het inhaalconcert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Organisator MOJO ziet dat er iedere dag "enkele" kaarten voor de uitgestelde show worden teruggebracht, bijvoorbeeld omdat mensen niet kunnen op de nieuwe datum. MOJO adviseert mensen zonder kaartje iedere dag even op de website te kijken. "Het is moeilijk in te schatten hoeveel er per dag terugkomt en voor welke rang en plek in het stadion dat is", aldus een woordvoerder. Het gaat in ieder geval niet om "een enorme hoeveelheid" kaarten.

Het concert van de Britse band is op 7 juli. Eigenlijk stond de show gepland voor maandag 13 juni, maar zanger Mick Jagger testte vlak voor het concert positief op corona.

ANP Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.