Terug

Volg Hart van Nederland

Staande ovatie voor Linda de Mol bij terugkeer in Miljoenenjacht

Entertainment

4 sep 2022, 21:04

Presentatrice Linda de Mol heeft bij haar terugkeer in het SBS6-programma Miljoenenjacht een staande ovatie gekregen van het publiek. De Mol verscheen zondagavond voor het eerst weer op de Nederlandse tv na meer dan een half jaar.

Ze besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen, nadat naar buiten was gekomen dat haar partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The Voice of Holland.

De bandleider erkende dat hij "relaties van seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Daarop besloot Linda haar relatie met hem te beëindigen. Linda schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

Emotioneel

Het applaus maakte de 58-jarige De Mol emotioneel. "Ik dacht: ik ga niet volschieten. Dat is niet gelukt. Wat ontzettend lief." Dankzij de steun en lieve berichtjes "van een hele hoop van u thuis kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht", zei ze verder. Daarna ging ze over tot de orde van de dag.

Shownieuws / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.