Terug

Volg Hart van Nederland

Uitgelekte seksvideo Patricia Paay gooit roet in het eten: 'Een lintje krijg ik niet meer'

Entertainment

7 jan 2023, 09:57

Patricia Paay denkt dat er nooit een standbeeld van haar zal komen. Ook denkt de tv-persoonlijkheid en voormalig zangeres dat ze geen lintje zal krijgen. Aanleiding is de veelbesproken sekstape die in 2017 van haar uitlekte, zo vertelde ze vrijdag in het SBS6-interviewprogramma De 10 Vragen van Rob Kemps.

"Ik denk dat ik geen standbeeld krijg, omdat natuurlijk dat vervelende filmpje uitkwam", zei Paay. "Dus een lintje krijg ik ook niet meer. Dat heeft diegene verpest die dat ooit geplaatst heeft." De 73-jarige Paay had een lintje "wel leuk gevonden". "Ik vind een prijsje krijgen altijd wel leuk."

Doordrammen

In de SBS6-talkshow HLF8 beweerde Paay eerder nog dat presentator Rob Kemps aan het doordrammen was tijdens het interview en dat de Brabander niet zelf de vragen had bedacht. Paay werd er naar eigen zeggen een beetje "kregelig" van. "Ik keek er enorm naar uit. Ik dacht: dat wordt gezellig want ja, het is natuurlijk Snollebollekes en alles. Dus ik dacht: dat wordt lachen. Maar het werd eigenlijk heel serieus", aldus Paay.

HLF8-presentator Sam Hagens haalde vervolgens het nieuws aan dat schrijfster Antoinnette Scheulderman Kemps tijdens de uitzending hielp en via een oortje met hem in contact stond, waarover sommige media afgelopen week schreven. "Ik moet wat verklappen, want ik heb er ook eentje", zei Hagens terwijl hij zijn oortje tevoorschijn haalde.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.