Terug

Volg Hart van Nederland

Rutte zegt af voor Vandaag Inside: dit is de reden

Entertainment

4 apr 2023, 19:58

Premier Mark Rutte is woensdagavond niet opnieuw te gast in het populaire SBS6-programma Vandaag Inside. De minister-president heeft vanwege het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen afgezegd, meldde het programma.

Het debat stond eigenlijk dinsdag op het programma, maar omdat Rutte ziek was is dit verplaatst naar woensdag. De premier kan daardoor "niet met zekerheid zeggen" of hij de uitzending woensdagavond zal halen.

Rutte was vorige maand al eens te gast bij Vandaag Inside, te zien in bovenstaande video. Dat leverde het programma een kijkcijferrecord op. Bijna 1,5 miljoen mensen keken toen naar het programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

In het gesprek vorige maand was de premier openhartig over zijn seksleven:

Mark Rutte openhartig over seksleven
1:55
Mark Rutte openhartig over seksleven

Hart van Nederland maakt iedere dag de podcast TV-TALK, met daarin de belangrijkste televisiefragmenten van de dag:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.