Terug

Volg Hart van Nederland

Rolling Stones blazen op laatste moment concert ArenA af: Mick Jagger heeft corona

Rolling Stones blazen op laatste moment concert ArenA af: Mick Jagger heeft corona

Entertainment

13 juni 2022, 18:27

Het concert dat The Rolling Stones maandag zouden geven in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam gaat niet door. Frontman Mick Jagger heeft corona en kan daardoor niet optreden, bevestigt een woordvoerder van MOJO.

Volgens de concertorganisator komt er een nieuwe datum. Gekochte kaarten voor de show blijven geldig.

Symptomen

Jagger ontdekte pas dat hij corona had toen hij al in de Johan Cruijff ArenA was gearriveerd. De 78-jarige zanger had enkele symptomen en testte vervolgens positief, laat de band in een verklaring weten op Instagram. Het gaat waarschijnlijk om milde klachten.

De Stones betreuren het dat het concert niet door kan gaan. "Maar de veiligheid van het publiek, de medemuzikanten en de touringcrew is belangrijker", aldus de band. De show werd maandag enkele uren voor de start afgeblazen. Sommige fans waren al in het stadion.

Tour

Het concert van maandagavond maakt deel uit van het Europese SIXTY tournee, naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van The Rolling Stones. Het zou de eerst keer in vijf jaar worden dat de Britse band weer in Nederland zou optreden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.