Terug

Volg Hart van Nederland

Rob Kemps verlangt naar terugkeer Chansons! met Matthijs: 'Liefst morgen naar Parijs'

Entertainment

1 mrt 2023, 13:28

Als het aan Rob Kemps ligt, stapt hij morgen nog in de trein naar Parijs voor een nieuw seizoen Chansons!. Dat zegt de presentator dinsdagavond bij Jinek. De toekomst van het BNNVARA-programma is onzeker sinds de ophef rondom mede-presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Snollebollekes-frontman Rob Kemps windt er geen doekjes om als Eva Jinek hem vraagt naar een nieuw seizoen van het succesvolle muziekprogramma. "Chansons! was gewoon een cadeau en ik hoop ook echt dat het terugkomt. Is natuurlijk allemaal lastig", zegt hij aan tafel bij Jinek.

Komt het terug?

Of het programma kan terugkomen, weet Kemps niet. Maar als het aan hem ligt, komt het terug: "Van mij wel. Als Matthijs weer zegt dat hij kan en iedereen is er weer oké mee, dan zou ik het liefst morgen met de trein naar Parijs gaan".

Van Nieuwkerk zelf heeft nog geen uitspraken gedaan over een eventuele terugkeer op televisie. Naar de oud-DWDD-presentator loopt een onderzoek vanwege eventuele misstanden tijdens de opnames van het programma.

Hart van Nederland maakt iedere dag de podcast TV-TALK, waarin de belangrijkste televisiefragmenten voorbijkomen:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Bovenstaande video was eerder te zien bij De Oranjewinter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.