Terug

Volg Hart van Nederland

Hard gelag voor Famke Louise: haar roast is de slechtst bekeken editie ooit

Entertainment

17 jan 2023, 10:48

The Roast van Famke Louise is de slechtst bekeken editie van de reeks tot nu toe. De uitzending trok maandagavond volgens Stichting KijkOnderzoek (SKO) 232.000 kijkers op Comedy Central.

Famke Louise is de zesde persoon die er op Nederlandse televisie op komische wijze hard van langs kreeg van andere BN'ers. De best bekeken editie was die uit 2017 waarin Giel Beelen centraal stond. Daar keken destijds 603.000 mensen naar. Het vorige laagterecord was met 236.000 kijkers voor de aflevering met Hans Klok uit 2021.

The Roast van Famke Louise ontbreekt in de top 25 van best bekeken programma's van maandag. De meeste mensen, bijna 2,6 miljoen, keken naar de kennisquiz De Slimste Mens op NPO 1.

In onze podcast TV-Talk gaat het onder meer over de harde grappen van Peter Pannekoek tijdens de roast van Famke Louise.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.