Terug

Volg Hart van Nederland

Radio 538 draait weer Marco Borsato: 'Zo lang hij niet veroordeeld is, draaien we zijn muziek'

Radio 538 draait weer Marco Borsato: 'Zo lang hij niet veroordeeld is, draaien we zijn muziek'

Entertainment

23 juni 2023, 14:39

Het liedje Hef Je Glas klonk vrijdagochtend uit de speakers tijdens de ochtendshow van Radio 538. Het lied wordt gezongen door Rolf Sanchez, John Ewbank, en Marco Borsato. Maar was Marco Borsato niet gecanceld?

"Vinden jullie dat we het lied mogen draaien?", vragen de dj's zich af. Eigenlijk zijn ze het er allemaal over eens: zo lang Marco Borsato niet veroordeeld is, kan zijn muziek gewoon worden gedraaid.

"Marco Borsato is ergens van beschuldigd, maar er is nog geen veroordeling, nog geen bewijs. En misschien komt dat wel, maar misschien ook niet. Maar Marco Borsato is wel helemaal gecanceld voor de rest van zijn leven. Zijn carrière is naar de klote, zijn huwelijk is naar de klote. Alles is naar de klote eigenlijk. Zo lang hij nergens van veroordeeld is, kunnen we hem gewoon draaien."

Ook aan de luisteraars werd gevraagd hoe zij erover denken:

Radio 538 draait weer Marco Borsato: 'Zo lang hij niet veroordeeld is, kan zijn muziek worden gedraaid'
2:00
Radio 538 draait weer Marco Borsato: 'Zo lang hij niet veroordeeld is, kan zijn muziek worden gedraaid'

Het onderzoek tegen Marco Borsato rond The Voice is vanwege onvoldoende bewijs inmiddels geseponeerd. Tegen de zanger loopt nog wel een zedenonderzoek naar aanleiding van een aangifte in december 2021, maar dat is niet gerelateerd aan The Voice.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.