Terug

Volg Hart van Nederland

Pokémonfans opgelet: Netflix maakt nieuwe stop-motionserie

Entertainment

27 feb 2023, 20:08

Netflix maakt, samen met The Pokémon Company, een nieuwe stop-motionserie over de bekende monstertjes. Dat maakte de streamingdienst maandag bekend. De aankondiging werd gedaan op Pokémon Day, de dag waarop in 1996 de allereerste Pokémon-spellen in Japan werden uitgebracht.

De nieuwe serie Pokémon Concierge gaat over een resort waar Pokémon te gast zijn. Het verhaal gaat over conciërge Haru en haar ervaringen met de gasten en hun trainers. De animatie verschijnt "binnenkort" op Netflix, blijkt uit de korte teaser die maandag werd vrijgegeven.

Volgens Minyoung Kim van de Aziatische tak van Netflix is de serie "een volledig nieuwe visuele en verhalende ervaring met baanbrekende stop-motiontechnologie in de wereld van Pokémon".

Eind vorig jaar maakte The Pokémon Company bekend dat dit jaar een nieuwe verhaallijn komt met andere trainers in de hoofdrol. Hart van Nederland sprak Pokémon-expert Jeffry van Geel, die uitlegt waarom dat niet het einde van Pokémon betekent:

Afscheid van Ash en Pikachu: 'Einde van een tijdperk, maar geen einde van Pokémon'
1:38
Afscheid van Ash en Pikachu: 'Einde van een tijdperk, maar geen einde van Pokémon'

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.