Terug

Volg Hart van Nederland

Pinstoring bij 538 Koningsdag: 'Niemand kan bier en eten halen'

Entertainment

27 apr 2024, 13:56

Bij 538 Koningsdag is een pinstoring waardoor mensen niet kunnen afrekenen. Terwijl het feest is losgebarsten op het podium, staan er erg veel mensen in de rij bij de bar.

"Je kunt alleen drinken halen met een kaart waar je eerst geld op moet zetten", vertelt een feestvierder die op dit moment in Breda is aan Hart van Nederland.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Een woordvoerder van 538 bevestigt de storing aan Hart van Nederland. "Het klopt dat er momenteel een pinstoring is, waardoor er tijdelijk geen eten en drinken gekocht kan worden. Er wordt heel hard gewerkt aan een oplossing. In de tussentijd informeren we onze bezoekers zo goed mogelijk over het verloop."

Heb je wel zin in het 538-feestje en geen zin om te wachten op je drankje? Kijk dan hieronder live mee met de livestream:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.