Terug

Volg Hart van Nederland

Orgel Joke kan weer heel lied spelen: 'Wel als grijze duif'

Entertainment

10 mrt 2023, 10:24

Orgel Joke kan weer lachen. In een nieuw geplaatste video op Instagram laat ze weten weer een heel lied te kunnen spelen. "Wel als grijze duif", vertelt ze. Vanwege de behandelingen die ze momenteel ondergaat mag ze haar haren namelijk niet verven. "Maar gezondheid belangrijkst", voegt ze toe.

De 73-jarige Joke Meijer, zoals haar echte naam luidt, lag rond de jaarwisseling vier weken lang in het ziekenhuis vanwege de zeldzame stollingsstoornis hemofilie. Hiervoor wordt zij nu behandeld. "Na een lichte chemokuur en daarbij Prednisonkuur mag ik langzaam afbouwen", schreef Joke vorige week nog.

Shownieuws sprak Orgel Joke toen ze net terug uit het ziekenhuis was, kijk het hier terug:

Shownieuws sprak met net uit het ziekenhuis gekomen Orgel Joke
2:07
Shownieuws sprak met net uit het ziekenhuis gekomen Orgel Joke

'Het leven is kostbaar'

"Ik mag mijn haar nog niet verven maar ben lang blij dat het weinig is uitgevallen. Ik moet vaak denken aan mensen die nog veel zieker zijn dan ik. En wat zware medicijnen met je lichaam doen", aldus de internetsensatie. In het bericht van vorige week zegt ze zich te beseffen dat het leven kostbaar is "en je zo maar van de één op andere dag ziek kunt worden". "Ik heb gelukkig kans op herstel en dat hoop ik ook voor anderen die momenteel ziek zijn. Geniet zo lang het kan lieve volgers!"

Ze kreeg de afgelopen tijd veel beterschapsberichten van volgers binnen, waar ze zeer dankbaar voor is. "Dank voor al jullie lieve berichten al die tijd", schrijft ze in haar nieuwste Instagrambericht.

Bekijk haar nieuwste lied hier:

Orgel Joke speelt weer lied op Keyboard
1:33
Orgel Joke speelt weer lied op Keyboard

Orgel Joke groeide aan het begin van de coronacrisis uit tot een internethit. Op Instagram, waar ze meer dan 40.000 volgers heeft, plaatste ze tal van filmpjes waarin ze simpelweg liedjes op haar keyboard speelt. Ze deed dit naar eigen zeggen om de mensen in coronatijd op te vrolijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.