Terug

Volg Hart van Nederland

Organisatie Eurovision lyrisch over repetitie Mia en Dion op Songfestival: 'Kippenvel'

Organisatie Eurovision lyrisch over repetitie Mia en Dion op Songfestival: 'Kippenvel'

Entertainment

3 mei 2023, 21:03

De tweede repetitie van songfestivalduo Mia en Dion is zeer goed verlopen. Zo goed zelfs dat organisatie Eurovision (ESF) spreekt van 'kippenvel'. Op het TikTok-kanaal van de ESF vertelde het veelbesproken tweetal over de repetitie in Liverpool, waar overigens nog geen beelden van zijn vrijgegeven.

Over de eerste repetitie van Mia en Dion maakte Shownieuws eerder al deze video:

'Rest van mijn leven'

De songfestivalorganisatie sprak online over "de kracht en intensiteit" van de eerste repetitie van Mia en Dion op maandag. Dinsdag was het "een compleet andere ervaring op het grote scherm", aldus het officiële kanaal van Eurovision. "Kippenvel, goed gedaan Nederland."

Mia en Dion worden dag in dag uit besproken in talloze televisieprogramma's. Bij TV-TALK hoor de je leukste en meest bijzondere fragmenten:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Mia en Dion beginnen langzaamaan te wennen aan het songfestivalgeweld in de Britse stad. "Het is zo onwerkelijk allemaal", zei de zanger tijdens de livesessie dinsdagavond. Mia sloot zich daarbij aan, maar ziet zichzelf dit in de toekomst wel vaker doen. "Ik zou dit de rest van mijn leven kunnen doen."

Eerder dramatisch

Eerdere optredens die Mia en Dion gaven verliepen dramatisch. Het klonk vals en veel kritiek volgde. Het duo beloofde beterschap, iets wat lijkt te zijn gelukt. Op maandag 8 mei is de generale repetitie voor de eerste halve finale dinsdag.

Hart van Nederland/ANP

De video bovenaan de pagina is eerder uitgezonden bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.