Terug

Volg Hart van Nederland

Onverwacht goed nieuws voor Rob de Nijs

Entertainment

3 mei 2023, 10:48

Rob de Nijs heeft goed nieuws gehoord: hij mag woensdag het ziekenhuis verlaten. Dat vertelt Evert Santegoeds bij Shownieuws en de manager van de zanger bevestigt dit. "Onverwacht", aldus Santegoeds.

De 80-jarige De Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, werd vorige maand opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Bijna een week later meldde zijn vrouw Henriëtte dat hij "uit de gevarenzone was", maar nog wel in het ziekenhuis moest blijven. Volgens Santegoeds had niemand hier meer rekening mee gehouden.

Santegoeds vertelt meer over de situatie van De Nijs in dit fragment:

Update over Rob de Nijs
1:28
Update over Rob de Nijs

Op Instagram schrijft Henriëtte, de vrouw van De Nijs, dat zij en haar man onderweg naar huis zijn.

"Van A naar weer een beetje B(eter)! Nog niet thuis, wel op weg naar!" schrijft Henriëtte bij een foto van een zeester met een gelukspoppetje om, gevolgd door de hashtag 'dankbaar'.

'Van kwaad tot erger'

Afgelopen zomer nam De Nijs vanwege zijn aftakelende gezondheid afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. "Ik kan nu geen stap meer zetten", zei De Nijs in november over zijn ziekte. "Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan."

In TV-Talk alles wat je gemist hebt over de tv-avond:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.