Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuw seizoen realityserie Jaimie Vaes draait om 'roerige periode' na vermeende mishandeling

Entertainment

15 apr 2022, 12:27

Het derde seizoen van de realityserie van Jaimie Vaes gaat over de periode na de mishandeling door haar ex-verloofde Lil Kleine. Een woordvoerder van discovery+, de streamingdienst waarop de show wordt uitgezonden, laat vrijdag desgevraagd weten dat onder meer te zien zal zijn hoe ze "haar leven voortzet na een roerige periode".

Vaes zal in de nieuwe reeks van Jaimie: In The Vaes Lane persoonlijk haar verhaal doen over de periode en vooruitblikken op de toekomst. Ook is te zien hoe ze een nieuwe woning zoekt op Ibiza voor haar en haar zoontje Lío en het dj-vak leert. Het seizoen is vanaf 24 juni te zien.

Nieuw seizoen in de maak

De influencer liet donderdag al weten dat er een derde seizoen van haar serie komt. Ten tijde van de mishandeling door Lil Kleine in februari zei discovery+ nog dat er geen plannen waren voor nieuwe opnames.

In februari doken op het juicekanaal Life of Yvonne beelden op waarin te zien is hoe Lil Kleine haar hoofd tussen een autodeur klemde. De realityster vertelde vorige week in het programma Khalid & Sophie dat hun relatie voorbij is en dat ze inmiddels aangifte heeft gedaan tegen haar ex en vader van haar zoontje. De rapper liet onlangs weten dat hij hulp zoekt in Thailand.

Bovenstaande video was eerder te zien in Shownieuws.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.