Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse Taylor Swift-fans dolblij met concerten in ArenA, nu duimen voor kaarten

Nederlandse Taylor Swift-fans dolblij met concerten in ArenA, nu duimen voor kaarten

Entertainment

21 juni 2023, 15:42

Fans van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift zijn in extase. De muzikante maakte dinsdag bekend dat zij tijdens haar Eras Tour volgend jaar twee concerten geeft in de Johan Cruijf Arena. De komende paar weken zal het nagelbijten zijn voor de 'Swifties'. Wie worden de gelukkigen? Wie mogen live een glimp opvangen van deze mateloos populaire zangeres?

Dat de tickets als zoete broodjes over de toonbank zullen vliegen, bestaat geen twijfel over. Maar door de grote populariteit wil Taylor Swift dat haar fans een eerlijke kans krijgen om aan concertkaartjes te komen. Zij wil niet dat haar tickets in handen komen van bots of handelaren.

Daarom is er een besloten ticketverkoop via Ticketmaster. Via een registratieformulier kan je je aanmelden. De inschrijving is open tot vrijdag 23.59 uur. De kaartjes gaan 12 juli om 14.00 uur pas in de verkoop. En dan geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Een jaar geleden sprak Hart van Nederland met Rolling Stones-fans nadat het concert was gecanceld. Bekijk hier de beelden:

Fans teleurgesteld na cancellen Rolling Stones-concert
1:29
Fans teleurgesteld na cancellen Rolling Stones-concert

Eras Tour

De fans van Taylor Swift kijken vol verwachting uit naar haar langverwachte terugkeer naar Nederland. Het is alweer sinds 2015 dat ze hier optrad. Toen stond ze in een uitverkochte Ziggo Dome met haar 'The 1989 World Tour'. Tijdens dat concert zong ze 18 nummers maar fans krijgen tijdens de nieuwe concerten waar voor hun geld.

Tijdens haar Eras Tour neemt ze haar fans mee op een reis door haar eerdere albums en het vorig jaar uitgekomen album 'Midnights'. Tijdens haar Amerikaanse optredens werkt de zangeres een imposante setlist af van ruim 40 nummers. Deze nummers zullen verdeeld zijn over verschillende tijdperken, oftewel 'eras'.

Manifesteren

"Taylor naar Nederland en ik heb nu al paniek om de tickets", tweet een fan lachend na de bekendmaking. En zij is niet de enige. Daarom zijn Swifties alvast aan het manifesteren. "Al mijn lieve vriendinnetjes krijgen kaartjes voor Taylor", plaatst Maxime op Twitter.

Als was het vroeger makkelijker volgens Linn: "Ik wil ook voor kaartjes voor Taylor gaan. Hoeveel makkelijker was dat "vroeger"? We gingen gewoon midden in de nacht al voor het postkantoor liggen, zodat we 's ochtends de eersten waren. Al die stress nu."

En mochten sommige fans nou geen tickets kunnen bemachtigen dan heeft een Swiftie een goede oplossing: "Ik ga solliciteren bij de Arena voor een baantje achter de bar als ik geen Taylor Swift Kaartjes krijg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.