Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlanders zetten massaal #kaarsvoorhetraam na oproep vrouw Rob de Nijs

Entertainment

22 apr 2023, 16:48

Sociale media staan vol met foto's van kaarsen voor het raam. Veel mensen delen sinds vrijdag foto's van kaarsen die ze hebben aangestoken voor Rob de Nijs. De zanger werd donderdagavond in het ziekenhuis opgenomen en zijn vrouw Henriette vroeg fans om een kaarsje te branden.

De zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, moest worden opgenomen vanwege ademhalingsproblemen. De familie meldde vrijdag dat zijn toestand "zorgelijk" en "kritiek" zou zijn.

Zaterdagochtend werd bekend dat de situatie niet was veranderd. Henriëtte liet zaterdag op Instagram weten "trots" te zijn op de "enorme vecht- en levenslust" van haar man. "Want leven wil hij", schreef ze.

De oproep van Henriette is een verwijzing naar De Nijs' bekende liedje Zet Een Kaars Voor Je Raam.

Op Twitter worden massaal foto's met de hashtag #zeteenkaarsvoorjeraam gedeeld:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.