Terug

Volg Hart van Nederland

MOJO waarschuwt Lady Gaga-fans voor drukte: 'Kom op tijd en vermijd de spits'

MOJO waarschuwt Lady Gaga-fans voor drukte: 'Kom op tijd en vermijd de spits'

Entertainment

26 juli 2022, 12:19

Lady Gaga staat dinsdagavond in stadion GelreDome, maar de verkeerssituatie in Arnhem is op dit moment zodanig dat fans door concertorganisator MOJO worden gewaarschuwd om vooral op tijd van huis te vertrekken en de spits te vermijden. Bij grote concerten is het verkeerstechnisch meestal al afzien geblazen, maar de afsluiting van de John Frostbrug maakt de kans op verkeersopstoppingen nóg groter.

De organisator raadt aan de navigatie uit te zetten zodra bezoekers Arnhem naderen en de borden Arnhem/Gelredome, P-Gelredome en P-Lady Gaga te volgen, want die leiden naar de meest dichtstbijzijnde parkeerplaats. Voor de verderop gelegen parkeerplaatsen staan pendelbussen klaar om fans vanuit daar naar het GelreDome te brengen.

Ook strubbelingen op het spoor

Mensen die dachten de verkeersellende te ontlopen door met de trein naar Arnhem af te reizen zit het ook niet mee: vandaag staan er werkzaamheden aan het spoor tussen Utrecht en Geldermalsen op de planning, dus hou rekening met extra reistijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.