Terug

Volg Hart van Nederland

Miljoen mensen zien Tom Egbers reageren op verhalen over wangedrag, Derksen noemt hem 'slachtoffer'

Entertainment

18 mrt 2023, 09:01

Het eerste interview van Tom Egbers na het verschijnen van het Volkskrantartikel, over het vermeende grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport, heeft vrijdagavond 989.000 kijkers getrokken.

De presentator, die zelf ook wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, schoof aan in Khalid & Sophie. "Het raakt me", zei een zichtbaar geëmotioneerde Egbers in de talkshow. "Maar ik laat mij niet na vier decennia bij het grofvuil zetten. Dat laat ik niet zomaar gebeuren." Dit had Johan Derksen vrijdagavond te zeggen over Egbers' optreden in de talkshow. "Tom is een slachtoffer geworden':

Johan reageert op reactie Tom Egbers en kraakt Volkskrant-artikel
5:27
Johan reageert op reactie Tom Egbers en kraakt Volkskrant-artikel

Egbers gaf in het interview toe dat hij in het verleden een affaire heeft gehad met een jongere vrouwelijke collega. Wel zei hij dat de twee alleen hadden gezoend en ontkende hij haar met de dood te hebben bedreigd.

De presentator vertelde daarnaast erg "verdrietig" te zijn door de situatie, maar erkende dat de cultuur bij NOS Sport "moet veranderen". Egbers zal de komende maanden niet werken bij NOS Sport.

De uitzending van Khalid & Sophie op NPO 1 was vrijdag volgens Stichting KijkOnderzoek het op zes na best bekeken programma.

Kan Tom Egbers nog wel terugkeren? Bekijk wat advocaat Sébas Diekstra en de mannen van Vandaag Inside hierover vinden:

Moet Tom Egbers met pensioen?
2:40
Moet Tom Egbers met pensioen?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.