Terug

Volg Hart van Nederland

Miljoen mensen zien publieksfavoriet Bouke winnen in The Tribute: Battle of the Bands

Entertainment

12 feb 2023, 10:42

Bouke en the ElvisMatters Band is de grote winnaar van The Tribute: Battle of the Bands. 1.026.000 mensen zagen hem zaterdagavond schitteren in de spetterende finale van de populaire SBS-talentenjacht.

Bouke Scholten uit Emmen was al weken de absolute favoriet van The Tribute. Voor velen kwam het dus ook niet als verrassing dat hij samen met zijn ElvisMatters Band als grote winnaar uit de bus kwam in het SBS6-programma. Wekenlang zaten honderdduizenden kijkers aan de buis gekluisterd om het talent van de tributebands te bewonderen.

In april volgt een reeks concerten als eerbetoon aan de meest legendarische en invloedrijke acts uit de muziekgeschiedenis. Vier acts hebben zich weten te plaatsen voor de line-up van Tribute-shows op 21, 22 en 23 april in de Ziggo Dome. De line-up bestaat uit: Starman, U2two, Earth, Wind and Fires en tot slot Bouke & ElvisMatters Band. De winnende band zal een uur voor hun rekening nemen, de andere artiesten spelen een half uur.

Kijkcijfers

Ongehinderd populair op de zaterdagavond blijft Wie is de Mol? Het spelprogramma verloor zaterdag een paar ton aan kijkers, maar was nog zapten 2.170.000 mensen naar NPO1 om het programma te zien, volgens Kijkonderzoek. Het NOS-journaal van 20.00 uur en 18.00 uur vervolledigen de top 3. The Tribute: Battles of the Bands mocht als best scorende tv-programma van de commerciële zenders plaats 4 voor zijn rekening nemen. Het nieuws van 19.30 op RTL was met een krap miljoen kijkers de hekkensluiter van de top 5.

Bekijk de uitzending van The Tribute hieronder terug:

The Tribute: Battle of the Bands S2 E6
1:14:24
The Tribute: Battle of the Bands S2 E6

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.