Terug

Volg Hart van Nederland

Mia en Dion hebben heus wel fans: Manon en Karin reizen vol goede moed af naar songfestival in Liverpool

Mia en Dion hebben heus wel fans: Manon en Karin reizen vol goede moed af naar songfestival in Liverpool

Entertainment

7 mei 2023, 19:36

Vriendinnen Manon en Karin zijn mega-songfestivalfans en vliegen zelfs naar Liverpool om het liedjesfestijn van dichtbij mee te maken. Ondanks de felle kritiek op 'onze' Mia en Dion zien de vriendinnen Nederland toch echt wel de finale van het Eurovisie Songfestival halen. "We hoeven ons niet te schamen".

Manon Stevens uit Breda en goede vriendin Karin reizen samen met hun vriendengroep naar het songfestival in Liverpool af. Inmiddels is het de achtste keer dat de fanatiekelingen de Nederlandse songfestivalacts achterna gaan in het buitenland. Dinsdag staan Mia en Dion in de halve finale.

Onzuivere klanken

Grote vraag is: kunnen de vriendinnen Mia en Dion ook in de finale aanmoedigen? Ondanks de vele kritiek op eerdere onzuivere optredens hebben Karin en Manon er het volste vertrouwen in.

Zie hier hoe kenners Manon en Karin de kansen inschatten:

Kijkers gaven afgelopen maand hun ongezouten mening over de repetitiebeelden van Mia en Dion, waarop de zangstemmen volgens het publiek niet bepaald fraai klonken. Manon heeft de repetitiebeelden ook gezien, maar vindt dat er vooruitgang zit in het optreden van het tweetal. Gekleurd in oranje zullen Manon en Karin dan ook achter de Nederlandse act staan tijdens het grootste liedjesfestijn van Europa.

Onderlinge strijd

Of Nederland nu wint of niet, het gaat de fans vooral om de sfeer en de verbinding tijdens het Eurovisie Songfestival. "Iedereen vindt elkaar aardig en we hebben nog nooit een ruzie of een gevecht meegemaakt", vertelt Manon. Volgens de fan heeft iedereen het doel om te winnen, maar toch is er geen harde strijd onderling. "Als je niet wint is het geen probleem, want je gunt het de ander ook".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.